Fenerbahçe Helsinki maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? FB Helsinki UEFA maçı muhtemel 11'leri


August 2021 (0) Iptv 4/24/2024


UEFA Avrupa Ligi play-off turu 2. maçında Fenerbahçe, Helsinki'ye konuk olacak. Mücadele ile ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Peki, Helsinki - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi ön eleme mücadelesinde Fenerbahçe Helsinki maçı heyecanı yaşanacak. Sarı lacivertli temsilcimiz gruplara kalmak için kendi evinde avantajlı skoru elde etmeye çalışacak. Peki, Fenerbahçe Helsinki maçı ne zaman, saat kaçta?

Fenerbahçe Helsinki mücadelesi UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalmak isteyen sarı lacivertli temsilcimiz açısından avantaj elde etme fırsatı olacak. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak maç öncesi Fenerbahçe’de Pelkas ve Sedar Dursun eksikler arasında bulunuyor. Konuk takım Helsinki’de ise Tanaka dışında eksik oyuncu yer almıyor.

Neftçi Bakü’yü rahat geçen Helsinki, Finlandiya liginde oynadığı maçını da kazanmıştı. Son dönemde formda olan rakip, temsilcimiz Fenerbahçe karşısında puan ya da puanlar arayacak.

HELSINKI - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Helsinki - Fenerbahçe maçı 26 Ağustos Perşembe günü saat 19:00'da TV 8'de canlı yayınlanacak.

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

HELSINKI - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe: Altay, Tisserand, Szalai, Serdar, Ferdi, Gustavo, Zajc, Nazım Sangare, Osayi-Samuel, Mesut Özil, Valencia

HELSINKI - FENERBAHÇE MAÇININ HAKEMİ KİM?

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Finlandiya ekibi HJK Helsinki ile deplasmanda yapacağı play-off turu rövanşını Slovak hakem Ivan Kruzliak yönetecek.

FENERBAHÇE'DE SAKATLIK EN BÜYÜK PROBLEM!

Sarı lacivertli ekibin önemli oyuncuları arka arkaya sakatlık yaşadı. Kulüpten yapılan açıklamada sakatlığı bulunan futbolcuların sağlık durumu hakkında bilgi verildi. Mert Hakan Yandaş takımla birlikte çalışırken; Dimitris Pelkas, Serdar Dursun ve İrfan Can Kahveci'nin tedavilerine devam edildi.


Yorum yapabilmek için giriş yapınız

Giriş Yap

Sitede Ara

ralfiSoft.com Download

DOWNLOADS