Bedava Turbobit Premium Hesap 2022 (%100 Güncel Hesaplar)


June 2022 (1) Iptv 3/29/2024


İçindekiler

  • Turbobit Premium Hesap Üyelik ve Standart Hesap
  • Turbobit Premium Güncel Hesaplar
  • Ücretsiz Premium Turbobit Hesapları
  • Turbobit Premium Hesapların Avantajları Nelerdir?
  • Bedava Turbobit Premium Accounts
  • Bedava Premium Hesaplara Giriş (Turbobit)
  • Güncellenen Turbobit %100 Ücretsiz Hesaplar
  • Turbobit Premium Code 2022
  • Turbobit Hesap Kodları Oluşturma
  • Turbobit Giriş Yapma ve Sınırsız Dosya Paylaşımı

Dosya paylaşımı yapmak için en çok bilinen sitelerden biri de Turbobit olmuştur. Özellikle büyük boyutlu dosyaların çok zor inmesi, karışık yükleme aşamaları bu sitelerin arayışını hızlandırmıştır. Turbobit bir bulut yazılım hizmeti olarak bilinmektedir. Turbobit güncel premium hesaplar, bedava turbobit hesap ve kodları nelerdir? yazımızı inceleyerek premium link ve kodlara ulaşabilirsiniz.

Turbobit Premium Hesap Üyelik ve Standart Hesap

Türkiye’deki kullanıcılar tarafından aktif olarak kullanılan indirme sitesidir. Web sitesi üzerinden kayıt olabilir veya verilen e-Mailler ile şifreleri girebilirsiniz. İstediğiniz dosyaları hızlı indirme hata premium hesaplarınız sayesinde hızı düşünmeden işlemlerinizi gerçekleştirmeniz mümkündür. Turbobit size;

  • Dosya Yükleme,
  • Hızlı Dosyaları indirme,
  • Çevrenizdekilerle dosya paylaşımı,
  • Arkadaşlarınıza istediğiniz dosyayı gönderme imkanı sunmaktadır.

Bu site üzerinde normal yani standart hesaplar oluşturulur. Bu şekilde üye olduğunuzda normal süreler geçerli olacaktır. Yani istediğiniz oyun, program gibi dosyaları indirirken boyutu oldukça büyükse, işlem uzun sürebilmektedir. Yarım saat ve belki saatlerce indirmeyi bekleyebilirsiniz. Ancak premium hesap ve kodlarına sahipseniz 4-5 dakika gibi kısa sürede istediğinizi yükleyebilirsiniz. Giriş yapabilmek için 2022 yılı için güncel Turbobit hesapları (accounts) ve kodlarına (code) ihtiyacınız vardır. Giriş yapabileceğiniz, premium dosya indirmek için tüm güncel hesapları ve parolaları listeledik.

Turbobit Premium Güncel Hesaplar

Standart hesap veya özel girişlerle kullanıcıların her türlü telif hakkı olan yazılımı indirmeleri mümkündür. Müzik, şarkı, film, dizi, oyun yazılımı indirmek için hız sınırlı olurken, premium kullanıcı iseniz hız sizin için önemli değildir. Bu yüzden kullanıcılar da bu siteyi, büyük boyutlu dosyaları saatlerce indirmekle uğraşmamak için kullanıyor. Özellikle warez dosyaları indirmek isteyenler genelde Turbobit üyelik araştırmasına giriyorlar. Üyelik hizmeti ayrıca arkadaşlarınız ile veya istediğiniz herhangi bir kişi ile paylaşım hakkı veriyor. Üstelik bu aşamaları internet üzerinden kolaylıkla halledebilirsiniz.

Ücretsiz Premium Turbobit Hesapları

2022 yılında da bilgisayarınıza yükleyeceğiniz dosyaların hemen yüklenmesini sağlayacak hesaplar mevcuttur. Ancak bu hesaplara girildiğinde şifreler sabit kalırsa, daha çok kullanıcının bu hesaplardan yararlanmasını sağlayabilirsiniz. Turbobit Premium Hesaplar yüzde yüz ücretsiz olup, kolaylıkla dosyaları yükleyerek işlemlerinize devam edebilirsiniz. Yükleme süresi yaklaşık 5 dakikaya kadar kısa bir süre almaktadır.

Turbobit Premium Hesapların Avantajları Nelerdir?

Kolaylıkla kullanabileceğiniz, son güncellemeler ile tanımlanan başlıca hesapların size sunduğu avantajlar birden fazladır. Burada en önemli konu fazla beklemeden yazılımları ücretsiz bilgisayar ortamına yüklemektir. Bu sayede, zaman kaybetmezsiniz. Yararlanacağınız başlıca özellikler:

  • Kısa zamanda dosya yüklemek,
  • Dosya indirme işlemlerini yüksek hızlı yapmak,
  • Dosya aktarımı yaparken hızlı işlem olanağı,
  • Anında, ücretsiz ve kesinti olmadan indirme,
  • Reklam izlemeden kullanma fırsatı,
  • Boyutu yüksek olan dosyalarda dahi zamandan tasarruf,
  • Yüksek boyuta sahip dosyaları yüklerken ücretsiz izinler için mutlaka aşağıdaki hesapları ve parolaları deneyerek anında istediğiniz yüklemelere ulaşabilirsiniz. Zaman kaybetmemek için mutlaka hepsini denemenizi öneririz. Geçersiz hesap olduğu takdirde gerekli güncellemeler yapılacaktır.

Bedava Turbobit Premium Accounts

Bu yıl da sizi için hazırladığımız kullanıcılar aşağıdaki gibidir:

Bedava Premium Hesaplara Giriş (Turbobit)

Şu anda sitede yer alan güncel kampanyalar da bulunmaktadır. Uyun fiyatlarla premium kullanıcı olduğunuz takdirde, 60 ve daha fazla dosya atıcısına erişebilirsiniz. Ayrıca tek seferde yapılacak ödemelerde Binbaşı bütün Filehoster’lar aracılığı ile sınır olmadan dosya indirme imkanınız da bulunmaktadır. Tüm güncel fırsatları buradan inceleyebilirsiniz.

Cebinizden para çıkmadan giriş yapmak istiyorsanız size vereceğimiz güncel şifreleri kullanabilirsiniz. Sitedeki kampanyalar yeni hesap oluşturacak kullanıcılar içindir. Ücretsiz çalışacağınız hesapları siz de dahil olmak üzere birden fazla kişi kullanacağı için farklı IP adresleri kullanılacaktır. Bu yüzden birden fazla kullanıcı girişi tespit edildiğinde hesabın kapanma veya silinme ihtimali de göz önünde bulundurulmalıdır.

Sizlere verdiğimiz güncel hesaplar ve şifreleri ile ilgili herhangi bir sorun olduğunda iletişim kutusundan bize iletebilirsiniz. Gerekli hesap güncellemeleri yapılacaktır.

Güncellenen Turbobit %100 Ücretsiz Hesaplar

Aşağıdaki hesapları denerken, siz de sınırsız yüklemenin keyfini çıkarabilirsiniz. Başlıca premium hesap mail adresleri link ve kodlar:

Turbobit Premium Code 2022

Aynı mail hesapları ile giriş yapan birden fazla IP adresi olduğunda, sorunlarla karşılaşacağınızdan bahsetmiştik Bunun önüne geçebilmek için farklı farklı account ve code listesi vermeye çalıştık. Deneyebileceğiniz diğer free (bedava) hesaplar şöyledir.

Turbobit Free Accounts!

Turbobit Hesap Kodları Oluşturma

Bu siteyi kullanabilmek için sürekli güncellenen aşağıdaki kodlar sayesinde, hızlı ve güvenli paylaşım imkanını istediğiniz kadar kullanabilirsiniz.

Turbobit Giriş Yapma ve Sınırsız Dosya Paylaşımı

Hızlı ve sınırsız medya indirme imkanı veren site üzerinden hem giriş yapmadan deneme yapabilir, hem de kayıt olabiliyorsunuz. Bunun için:

  • Resmi sitesi üzerinden giriş yapmak için linke tıklayabilirsiniz.
  • Daha sonra ana sayfada tarayıcı ile dosya ekleme seçeneği karşımıza çıkmaktadır. Buradan, FTP, URL, API upload seçenekleri aktif olarak kullanılabilir.
  • Maksimum hız seçeneği sunan dosya bulutu, aynı zamanda, dosya transferleri için boyutu 100 GB gibi yüksek belirlemiştir.
  • Yeni giriş yapacaksanız, sayfanın sağ üstünde yer alan ‘giriş yap veya kaydol’ seçeneğine tıklanır.
  • Size verilen yukarıdaki premium hesaplarla giriş yapmak için ‘giriş’ bölüme geçilir.
  • Burada Kullanıcı adı yani e-posta adresi ile şifre tuşlanır. Daha sonra devam edilerek hesabınızı açabilirsiniz.
  • Turbo Erişim imkanı da bulunmaktadır. günlük, aylık ve yıllık ayrı ayrı paketler halinde uygun ücretlerle alabilirsiniz.

Güncel dizileri, filmleri, belgeselleri takip edebileceğiniz Netflix ücretsiz hesaplarına buradan ulaşabilirsiniz.


Yorum yapabilmek için giriş yapınız

Giriş Yap

Admin

ralfi07 6/5/2022 8:56:23 PM

[email protected]:redirect Turbo erişim 24.06.2022 tarihine kadar etkin

Sitede Ara

ralfiSoft.com Download

DOWNLOADS